Om CD entreprenad

CD Entreprenad AB bildades 1991 av Christer Dalmans som då bedrev verksamheten med en väghyvel. År 1993 utökades verksamheten med en bandburen grävmaskin. Under senare år har företaget investerat i ytterligare maskiner för att tillgodose kundernas efterfrågan och företagets maskinpark består idag av cirka 40 enheter.

År 2015 såldes en del av CD Entreprenad till Kewab som är en del i Kewabgruppen. Kewab är ett företag baserat i Karlstad med över 50 år i branschen. Kewabgruppen är en helhetsleverantör inom anläggning, el och transport. Med flera affärsområden och varumärken inom bolaget är CD Entreprenad ett fristående bolag i Kewabgruppen. Tillsammans är vi en väldigt stark leverantör. År 2017 såldes Kewabgruppen till Eleda Group.

Vi är i dag cirka 40 anställda och jobbar kontinuerligt med underentreprenörer. Vi är verksamma i hela Sverige och har vårt lokalkontor i Malung på Östrabangatan 4 i Malung-Sälens kommun.

Affärsidé

Företaget skall alltid för kunden hålla en god service med maskintjänster och personal genom att ha en kundanpassad maskinpark med delvis inhyrda maskiner. Företagets ledning och maskinförare ska ha stor erfarenhet och erforderlig utbildning.

Företaget ska kunna erbjuda tjänster utifrån kundens krav på kvalitet, säkerhet och effektivitet. Företaget skall ha ett brett och gott samarbete med andra entreprenörer.

Miljöpolicy

Företaget ska successivt anpassa sin verksamhet till att utgöra så lite miljöpåverkan som möjligt. Personalen skall agera miljömedvetet i sitt arbete och känna ett personligt ansvar för miljön. Det här uttrycker sig bland annat genom att vi:

· köper maskiner med högsta miljöklass
· använder rätt maskin för varje enskilt uppdrag
· underhåller maskinerna genom tillsyn och service

Företagsfakta

Företagsform: Aktiebolag
Organisationsnr: 556420-2082
Omsättning: ca 100 milj SEK
Medlemsskap: ME & SEKO
Revisor: EY
Försäkringsbolag: Länsförsäkringar Värmland
Företagshälsovård: Malungshälsan
Reparation & underhåll: Egen verkstad för underhåll och lättare reparationer.

Entreprenad jobb i Malung
Grävmaskin i Dalarna

Bred maskinpark och hög servicekänsla

CD Entreprenad AB har en stor maskinpark. Vi utför grävmaskinsarbeten, grustransporter samt krossning och sortering. Vi hyr även in maskiner för att anpassa maskinstorlek efter våra jobb.

Vår ambition är att alltid skapa ett högt mervärde för dig som kund genom vår kompetens, breda maskinpark, tillgänglighet och höga servicekänsla.

Kompetent personal och rätt maskiner för uppdraget är en förutsättning för att lyckas med ett mark- och anläggningsprojekt. Bland våra kunniga och erfarna maskinister finns kompetens för alla förekommande arbeten i branschen, och den stora, breda och moderna maskinparken ger oss möjlighet att välja rätt maskiner och utrustning för varje enskilt uppdrag.