Lediga jobb

Uppdaterat 2019-03-22


CD Entreprenad AB och EiLAB söker nu ett flertal medarbetare som vill bli en del av vårt team inom KEWAB-koncernen. Vi expanderar just nu och letar efter erfaren, kompetent personal till våra bolag med säte i Dalarna.

 

Om oss:

CD Entreprenad AB och EiLAB är en del av KEWAB-koncernen. Vi är just nu inne i en expansiv fas. Vi är en stor lokal aktör som driver entreprenader runt om i Sverige, med våra lokalkontor i Malung/Sälen, Lima. Tillsammans omsätter CD Entreprenad AB och EiLAB omkring 100 miljoner kronor, med sina 50 medarbetare. CD Entreprenad AB jobbar med entreprenadarbeten inom vägbyggnation, vägunderhållning och vägrenovering. EiLAB jobbar med anläggningsarbeten och schaktverksamhet och bedriver nästan hela sin verksamhet på entreprenadbasis. CD Entreprenad och EiLAB ingår i KEWAB-koncernen som har över 50 år i branschen. KEWAB erbjuder tjänster och produkter inom mark-och anläggning, transport och elkraft. Med flera olika affärsområden och varumärken inom bolaget är KEWAB en komplett och konkurrenskraftig helhetsleverantör. KEWAB-koncernen sysselsätter idag 400 medarbetare, har 400 maskiner och omsätter omkring 700 miljoner kronor.


Vi på CD Entreprenad AB & EilAB söker nu dig som har god planeringsförmåga tycker om att jobba i högt tempo & kan presteras resultat. Är ordningsam och har god framförhållning. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ. Du ska kunna jobba självständigt, men har även lätt att samarbeta med dina arbetskollegor. Samt att du delar vårt intresse för maskiner.


Maskinförare:

Grävmaskin, Lastmaskin, Väghyvel, Krossanläggning

Krav: Förarbevis, B-kort. Samt Arbete på väg kurser. Fördel är om du har några års erfarenhet som maskinförare samt har GPS-vana.

 

Lastbilschaufför:

Krav: Körkortsbehörighet med lägst CE, YKB. Fördel är erfarenhet från anläggningskörning och ADR.

 

Anläggningsarbetare:

Krav: B-kort krävs. Fördel är erfarenhet med markarbeten inom VA och Fiber.

 

Arbetsledare mark och väg:

Krav: Erfarenhet från Vägbyggnation, anläggning och drift. Du ska kunna driva både små och stora projekt där du ansvarar för produktion och samordning av arbeten. Dessutom kommer du ha ekonomiskt ansvar för uppföljning av dina projekt. Du ska också kunna hantera arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor.  Tjänsten förutsätter en god datavana.

 

Platschef mark och bygg:

Krav: Erfarenhet från vägbyggnation, VA och anläggning. Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande uppgifter. Tjänsten är till stor del administrativ och du har fullständigt ekonomiskt ansvar för projekten. Du kommer också arbeta mycket med områden som arbetsmiljö och kvalitet samt ha en god datavana. Som platschef för mark och bygg är du verksam under vår övergripande platschef.

 

För samtliga tjänster gäller lön enligt överenskommelse. Anställningsformen är tillsvidaretjänster med 6 månaders provanställning samt säsongstjänster. Tjänsternas placering är lokalt i Malung/Sälen samt på projekt runt om i Sverige.

 

Vi vill ha din ansökan senast: 2019-04-05

Tillträde: Samtliga tjänster tillsättes omgående.

 

Frågor och ansökan skickas till info@cdentreprenad.se det gäller för samtliga tjänster och för båda företagen.


Copyright © CD Entreprenad AB 2015

CD Entreprenad AB

Besöksadress: Östra Bangatan 4, Postadress: Östra Bangatan 4, 782 34 Malung, Telefon: 0280-101 84

Mobiltelefon: Christer 070-398 47 80, Lena 070-251 07 33, Per-Erik 070-595 35 03, E-post: info@cdentreprenad.se

Orgnr: 556420-2082